Get the most out of your Centmin Mod LEMP stack
Become a Member

WordPress + Fastcgi_cache - Not Found Errors

Discussion in 'Blogs & CMS usage' started by savitzer, Nov 24, 2018.

  1. savitzer

    savitzer New Member

    10
    0
    1
    Nov 23, 2018
    Ratings:
    +0
    Local Time:
    12:26 PM
    Hey guys,

    Just installed WordPress using centmin.sh menu option 22 using Centmin Mod 123.09beta and added the config for FastCGI from here.

    Wanted to check in to see if anyone find a permanent solution for this yet?

    The links open normally when admin is not logged in but gives a 404 error page when accessing any posts/page while admin is logged in.

    Thank you!
     
  2. eva2000

    eva2000 Administrator Staff Member

    37,227
    8,133
    113
    May 24, 2014
    Brisbane, Australia
    Ratings:
    +12,521
    Local Time:
    4:56 PM
    Nginx 1.15.x
    MariaDB 5.5/10.x
    Yeah it's something on my to do list to solve so no solution from me, unless others have found a solution
     
  3. eva2000

    eva2000 Administrator Staff Member

    37,227
    8,133
    113
    May 24, 2014
    Brisbane, Australia
    Ratings:
    +12,521
    Local Time:
    4:56 PM
    Nginx 1.15.x
    MariaDB 5.5/10.x
    oh try changing your try_files index.php line from ending from

    Code (Text):
    /index.php?q=$request_uri;
    

    to
    Code (Text):
    /index.php?q=$args;
    

    and restarting nginx and php-fpm
    Code (Text):
    nprestart
    
     
    Last edited: Nov 25, 2018
  4. savitzer

    savitzer New Member

    10
    0
    1
    Nov 23, 2018
    Ratings:
    +0
    Local Time:
    12:26 PM
    Just tried it, don't think it worked. Here is the code:

    Code:
    # Enables directory listings when index file not found
      #autoindex  on;
    
      # for wordpress super cache plugin
      #try_files /wp-content/cache/supercache/$http_host/$cache_uri/index.html $uri $uri/ /index.php?q=$uri&$args;
    
      # for wp cache enabler plugin
      #try_files $cache_enabler_uri $uri $uri/ $custom_subdir/index.php?$args;   
    
      # Wordpress Permalinks
      #try_files $uri $uri/ /index.php?q=$uri&$args;
    
      # Nginx level redis Wordpress
      # https://community.centminmod.com/posts/18828/
      #try_files $uri $uri/ /index.php?$args;
    
      #custom from the forums
      try_files $uri $uri/ /index.php?q=args;
    
      }
    
    Did I make any mistake?

    Thanks
     
  5. eva2000

    eva2000 Administrator Staff Member

    37,227
    8,133
    113
    May 24, 2014
    Brisbane, Australia
    Ratings:
    +12,521
    Local Time:
    4:56 PM
    Nginx 1.15.x
    MariaDB 5.5/10.x
    sorry typo made it should end in
    Code (Text):
    /index.php?q=$args;
    

    with $args - missing $
     
  6. savitzer

    savitzer New Member

    10
    0
    1
    Nov 23, 2018
    Ratings:
    +0
    Local Time:
    12:26 PM
    I had tried that as well, but no luck.
     
  7. eva2000

    eva2000 Administrator Staff Member

    37,227
    8,133
    113
    May 24, 2014
    Brisbane, Australia
    Ratings:
    +12,521
    Local Time:
    4:56 PM
    Nginx 1.15.x
    MariaDB 5.5/10.x
    ok.. guess still needs more investigating
     
    • Friendly Friendly x 1
..