Learn about Centmin Mod LEMP Stack today
Become a Member

Xenforo URL Title not fetched on 1.5 beta

Discussion in 'Forum software usage' started by Andy, Jul 15, 2015.

Tags:
  1. Andy

    Andy Premium Member Premium Member

    426
    61
    28
    Aug 6, 2014
    Ratings:
    +85
    Local Time:
    12:38 PM
    Upgraded my forum to 1.5 beta with latest nginx, php and I notice that the url title is not automatically fetched.

    I tried to use a few urls from here and it has the same issue so it's not unique to my site. I posted on XF forum and Chris.D answer that it may relate to DNS/firewall/etc
    XF 1.5 - Welcome to XenForo 1.5 / Assorted Improvements | Page 6 | XenForo Community

    @eva2000 do you use any addon to fetch the title? Have you updated to 1.5 yet?
     
  2. rdan

    rdan Premium Member Premium Member

    4,420
    1,059
    113
    May 25, 2014
    Ratings:
    +1,543
    Local Time:
    1:38 AM
    Mainline
    10.2
    Yes, the one from Chris D.
    I know not yet upgraded.
     
  3. rdan

    rdan Premium Member Premium Member

    4,420
    1,059
    113
    May 25, 2014
    Ratings:
    +1,543
    Local Time:
    1:38 AM
    Mainline
    10.2
    I just upgraded my test Forum from 1.4.8 to 1.5 Beta 1, And Convert URLs to Page Titles is working fine for me.
    Did you enable it on /admin.php?options/list/seo ?
     
    • Like Like x 2
  4. Andy

    Andy Premium Member Premium Member

    426
    61
    28
    Aug 6, 2014
    Ratings:
    +85
    Local Time:
    12:38 PM
    That's it. I have to enable it.
     
  5. eva2000

    eva2000 Administrator Staff Member

    37,352
    8,162
    113
    May 24, 2014
    Brisbane, Australia
    Ratings:
    +12,563
    Local Time:
    3:38 AM
    Nginx 1.15.x
    MariaDB 5.5/10.x
    nice one for my memory bank

    @Andy i use the addon but still on 1.4.8 :)
     
  6. Matt

    Matt Moderator Staff Member

    795
    354
    63
    May 25, 2014
    Rotherham, UK
    Ratings:
    +537
    Local Time:
    5:38 PM
    1.5.15
    MariaDB 10.2
    I had the same brain fart. I didn't enable it either
     
    • Like Like x 1
..