Discover Centmin Mod today
Register Now

Nginx PageSpeed Nginx Pagespeed Troubleshooting issues and errors

Discussion in 'Nginx, PHP-FPM & MariaDB MySQL' started by BamaStangGuy, May 25, 2014.

Tags:
  1. BamaStangGuy

    BamaStangGuy Premium Member Premium Member

    657
    189
    43
    May 25, 2014
    Ratings:
    +265
    Local Time:
    2:22 AM
    Somethings I can't help, such as adsense and other ad networks we use.

     
  2. eva2000

    eva2000 Administrator Staff Member

    46,611
    10,583
    113
    May 24, 2014
    Brisbane, Australia
    Ratings:
    +16,423
    Local Time:
    5:22 PM
    Nginx 1.19.x
    MariaDB 5.5/10.x
    Yeah that will drag down your scores :)
     
  3. BamaStangGuy

    BamaStangGuy Premium Member Premium Member

    657
    189
    43
    May 25, 2014
    Ratings:
    +265
    Local Time:
    2:22 AM
    VIP members should have a very good experience though :D
     
  4. eva2000

    eva2000 Administrator Staff Member

    46,611
    10,583
    113
    May 24, 2014
    Brisbane, Australia
    Ratings:
    +16,423
    Local Time:
    5:22 PM
    Nginx 1.19.x
    MariaDB 5.5/10.x
    Ah something I plan to setup on this forum too using the User Upgrades feature eventually :D
     
  5. Matt

    Matt Well-Known Member

    866
    391
    63
    May 25, 2014
    Rotherham, UK
    Ratings:
    +611
    Local Time:
    8:22 AM
    1.5.15
    MariaDB 10.2
    That's what I do on my site. They don't get ANY ads, so page load is bloody quick for them.
     
  6. BamaStangGuy

    BamaStangGuy Premium Member Premium Member

    657
    189
    43
    May 25, 2014
    Ratings:
    +265
    Local Time:
    2:22 AM
    The only ad javascript I serve to VIP members is skimlinks as it is invisible to them.
     
  7. Matt

    Matt Well-Known Member

    866
    391
    63
    May 25, 2014
    Rotherham, UK
    Ratings:
    +611
    Local Time:
    8:22 AM
    1.5.15
    MariaDB 10.2
    I remove skimlinks as well for premium members.
     
  8. BamaStangGuy

    BamaStangGuy Premium Member Premium Member

    657
    189
    43
    May 25, 2014
    Ratings:
    +265
    Local Time:
    2:22 AM
    So for those of you running Google Adsense what are you doing to be able to use defer js?
     
  9. eva2000

    eva2000 Administrator Staff Member

    46,611
    10,583
    113
    May 24, 2014
    Brisbane, Australia
    Ratings:
    +16,423
    Local Time:
    5:22 PM
    Nginx 1.19.x
    MariaDB 5.5/10.x
    I believe @RoldanLT also has the similar problem with Adsense. I haven't tried on ngx_pagespeed enabled site - might try later on the forums just to see what can be done with ngx_pagespeed and Adsense
     
  10. BamaStangGuy

    BamaStangGuy Premium Member Premium Member

    657
    189
    43
    May 25, 2014
    Ratings:
    +265
    Local Time:
    2:22 AM
  11. rdan

    rdan Well-Known Member

    5,048
    1,242
    113
    May 25, 2014
    Ratings:
    +1,880
    Local Time:
    3:22 PM
    Mainline
    10.2
    I'm using the addon.
    I disable ngx_pagespeed defer js.
    From my experience, when defer js of pagespeed is enabled, sometimes adsense doesn't load fine for 1st time visitor, reason to cut off your revenue.
     
  12. rdan

    rdan Well-Known Member

    5,048
    1,242
    113
    May 25, 2014
    Ratings:
    +1,880
    Local Time:
    3:22 PM
    Mainline
    10.2
  13. BamaStangGuy

    BamaStangGuy Premium Member Premium Member

    657
    189
    43
    May 25, 2014
    Ratings:
    +265
    Local Time:
    2:22 AM
    I have it disabled for admin to. The only site it does it on is the one with pagespeed enabled. All my other sites don't have the constant loading.
     
  14. rdan

    rdan Well-Known Member

    5,048
    1,242
    113
    May 25, 2014
    Ratings:
    +1,880
    Local Time:
    3:22 PM
    Mainline
    10.2
    I'm using pagespeed too, both of us I think are on https also and I don't have that problem :confused:
     
  15. BamaStangGuy

    BamaStangGuy Premium Member Premium Member

    657
    189
    43
    May 25, 2014
    Ratings:
    +265
    Local Time:
    2:22 AM
    It only happens on the page_container template with this:

    Screen Shot 2014-05-29 at 9.54.34 AM.png
     
  16. rdan

    rdan Well-Known Member

    5,048
    1,242
    113
    May 25, 2014
    Ratings:
    +1,880
    Local Time:
    3:22 PM
    Mainline
    10.2
    Happens for me too :D
     
  17. BamaStangGuy

    BamaStangGuy Premium Member Premium Member

    657
    189
    43
    May 25, 2014
    Ratings:
    +265
    Local Time:
    2:22 AM
    Seems to be an add-on. Doesn't happen on default install. What template does that go to?
     
  18. eva2000

    eva2000 Administrator Staff Member

    46,611
    10,583
    113
    May 24, 2014
    Brisbane, Australia
    Ratings:
    +16,423
    Local Time:
    5:22 PM
    Nginx 1.19.x
    MariaDB 5.5/10.x
  19. rdan

    rdan Well-Known Member

    5,048
    1,242
    113
    May 25, 2014
    Ratings:
    +1,880
    Local Time:
    3:22 PM
    Mainline
    10.2
    Happens to my default theme also.
     
  20. BamaStangGuy

    BamaStangGuy Premium Member Premium Member

    657
    189
    43
    May 25, 2014
    Ratings:
    +265
    Local Time:
    2:22 AM
    Then its an add-on. My completely default forum doesn't do it.