Join the community today
Become a Member

Hi there :)

Discussion in 'Introductions' started by Liam W, Feb 6, 2015.

  1. Liam W

    Liam W Member

    57
    15
    8
    Jun 26, 2014
    Barrow-in-Furness, Cumbria, England
    Ratings:
    +19
    Local Time:
    8:10 PM
    nginx/1.9.11
    10.1.11
    Hi :)

    I'm Liam W, also known as Liam W & liamwli throughout the internet. You may remember me from such sites as XF Liam, and the XenForo Community (had to get a reference to something in here somehow!).

    Anyway, I'm installing Centminmod now... Then I'll move my sites to it.

    Now for a question, how the flip do I get this bing translator box to stop showing up? I click it once and it's like a bloody ghost that's haunting me... (I need sleep for a better analogy).

    Liam
     
    • Like Like x 1
  2. eva2000

    eva2000 Administrator Staff Member

    28,942
    6,570
    113
    May 24, 2014
    Brisbane, Australia
    Ratings:
    +9,750
    Local Time:
    5:10 AM
    Nginx 1.13.x
    MariaDB 5.5
    welcome @Liam W to Centmin Mod

    and yup seen ya around :D

    As to bing, there should be a x close image in top right (Exist Translation) to close it for good :)
     
  3. Liam W

    Liam W Member

    57
    15
    8
    Jun 26, 2014
    Barrow-in-Furness, Cumbria, England
    Ratings:
    +19
    Local Time:
    8:10 PM
    nginx/1.9.11
    10.1.11
    The X is there, and clicking it hides the window, but it just reappears when I navigate to a different page on the forum...

    Liam
     
  4. eva2000

    eva2000 Administrator Staff Member

    28,942
    6,570
    113
    May 24, 2014
    Brisbane, Australia
    Ratings:
    +9,750
    Local Time:
    5:10 AM
    Nginx 1.13.x
    MariaDB 5.5
    strange what browser/OS you using ? I don't get that.. infact it disappears once I move to another page

    edit: try clearing your cookies on this site
     
  5. Liam W

    Liam W Member

    57
    15
    8
    Jun 26, 2014
    Barrow-in-Furness, Cumbria, England
    Ratings:
    +19
    Local Time:
    8:10 PM
    nginx/1.9.11
    10.1.11
    Chrome/Mac OS

    It's rather annoying actually... I'll try a cookie clear for this domain. That normally solves things.

    Edit: That did the trick :)

    Liam
     
    • Like Like x 1