Welcome to Centmin Mod Community
Register Now

[Solved] Editor not working

Discussion in 'Forum Feedback & Suggestions' started by BobbyWibowo, Jul 30, 2015.

  1. eva2000

    eva2000 Administrator Staff Member

    41,646
    9,380
    113
    May 24, 2014
    Brisbane, Australia
    Ratings:
    +14,408
    Local Time:
    3:56 PM
    Nginx 1.17.x
    MariaDB 5.5/10.x
    @BobbyWibowo and @BoostN try now, fixed a promoted usergroup boo boo by me :D

    As Media Gallery Embed icon no idea where it's gone heh
     
    • Like Like x 1
  2. ModeltogTossen

    ModeltogTossen I wish I could??

    313
    97
    28
    Dec 20, 2015
    Denmark
    Ratings:
    +143
    Local Time:
    7:56 AM
    1.9.12
    10.0.23
    Attachments issues is right, I can't either .. Did not mention it because I did think you only wish us users to be using something like postimage.org..
     
  3. BobbyWibowo

    BobbyWibowo Active Member

    178
    39
    28
    Jul 30, 2015
    Indonesia
    Ratings:
    +62
    Local Time:
    12:56 PM
    1.17.x
    10.1.x
    Yesh, working :D
    The media gallery embed button is still broken though. I can click it just fine, but there's no icon on the button :eek:
     

    Attached Files:

    • Like Like x 1
  4. eva2000

    eva2000 Administrator Staff Member

    41,646
    9,380
    113
    May 24, 2014
    Brisbane, Australia
    Ratings:
    +14,408
    Local Time:
    3:56 PM
    Nginx 1.17.x
    MariaDB 5.5/10.x
    haha sorry guys my fault. I use promoted user groups for registered users so base registered group has less permissions and I forgot to properly set the promoted user group's permissions for uploading attachments LOL
     
    • Like Like x 1
  5. BoostN

    BoostN Active Member

    124
    27
    28
    Aug 19, 2014
    Ratings:
    +40
    Local Time:
    12:56 AM
    1.13.6
    10.0.34
    I can now upload attachments. The button icon (media gallery) is still missing, but at least it works. Thanks @eva2000
     
    • Like Like x 1
  6. ModeltogTossen

    ModeltogTossen I wish I could??

    313
    97
    28
    Dec 20, 2015
    Denmark
    Ratings:
    +143
    Local Time:
    7:56 AM
    1.9.12
    10.0.23
    Test:

    LinodeCompileBeta01LatestCapture.PNG

    LinodeCompileBeta01LatestCapture.PNG
     
  7. ModeltogTossen

    ModeltogTossen I wish I could??

    313
    97
    28
    Dec 20, 2015
    Denmark
    Ratings:
    +143
    Local Time:
    7:56 AM
    1.9.12
    10.0.23
    Also here - THANKS - have missed that for some times..
     
  8. eva2000

    eva2000 Administrator Staff Member

    41,646
    9,380
    113
    May 24, 2014
    Brisbane, Australia
    Ratings:
    +14,408
    Local Time:
    3:56 PM
    Nginx 1.17.x
    MariaDB 5.5/10.x
    haha finally fixed heh

    i think i why i know media embed is missing as I am using very custom pixelexit flatawesome free style and it's a bit dated and might not have the fontawesome or css button for it. Need to find the time to update my style and XF eventually heh
     
    • Agree Agree x 1
  9. ModeltogTossen

    ModeltogTossen I wish I could??

    313
    97
    28
    Dec 20, 2015
    Denmark
    Ratings:
    +143
    Local Time:
    7:56 AM
    1.9.12
    10.0.23
    Ohh man @eva2000 - please consider upgrade to the Flat Awesome+ - Its so lovely and nice..
     
  10. eva2000

    eva2000 Administrator Staff Member

    41,646
    9,380
    113
    May 24, 2014
    Brisbane, Australia
    Ratings:
    +14,408
    Local Time:
    3:56 PM
    Nginx 1.17.x
    MariaDB 5.5/10.x
    Already purchased that in December, haven't had time to update as I need to update from XF 1.4 to XF 1.5 as well as all my customisations. Just haven't had a long enough span of free time to do it heh :oops: :D
     
    • Like Like x 1