Welcome to Centmin Mod Community
Register Now

Editor box missing ?

Discussion in 'Forum Feedback & Suggestions' started by Jimmy, Jul 12, 2018.

  1. Jimmy

    Jimmy Well-Known Member

    1,778
    388
    83
    Oct 24, 2015
    East Coast USA
    Ratings:
    +987
    Local Time:
    11:40 PM
    @eva2000 hey this is happening on the site (missing reply box). I actually have to hit the reply button. I thought the reply box was there or am I losing my mind? Screenshot from 2018-07-11 17-05-43.png

     
  2. eva2000

    eva2000 Administrator Staff Member

    52,779
    12,079
    113
    May 24, 2014
    Brisbane, Australia
    Ratings:
    +18,606
    Local Time:
    1:40 PM
    Nginx 1.27.x
    MariaDB 10.x/11.4+
    do you have adblocker enabled ?
     
  3. Jimmy

    Jimmy Well-Known Member

    1,778
    388
    83
    Oct 24, 2015
    East Coast USA
    Ratings:
    +987
    Local Time:
    11:40 PM
    Nope, I disabled it for your site. Looks like it's back. Has been happening off and on over the last couple of days.

    Edit: seems to happen after I edit a post.
     
  4. eva2000

    eva2000 Administrator Staff Member

    52,779
    12,079
    113
    May 24, 2014
    Brisbane, Australia
    Ratings:
    +18,606
    Local Time:
    1:40 PM
    Nginx 1.27.x
    MariaDB 10.x/11.4+
    wonder if it's related to Cloudflare rocketloader i recently enabled heh

    edit: just disabled rocketloader for threads :D
     
  5. Jimmy

    Jimmy Well-Known Member

    1,778
    388
    83
    Oct 24, 2015
    East Coast USA
    Ratings:
    +987
    Local Time:
    11:40 PM
    Ok. Your reply got the box back.

    Looks like it is when you edit a post.

    Edit: This is edit #1.

    Edit: This is edit #2 - box is gone.

    Edit. Still no box.
     
  6. Jimmy

    Jimmy Well-Known Member

    1,778
    388
    83
    Oct 24, 2015
    East Coast USA
    Ratings:
    +987
    Local Time:
    11:40 PM
    Yea, that's what I was thinking.

    Wonder if there are any better deals out there?

    Edit: Test.

    Edit: Box still not appearing after the edit.
     
  7. eva2000

    eva2000 Administrator Staff Member

    52,779
    12,079
    113
    May 24, 2014
    Brisbane, Australia
    Ratings:
    +18,606
    Local Time:
    1:40 PM
    Nginx 1.27.x
    MariaDB 10.x/11.4+
    moved posts :)

    you mean editor box for edit post page or for thread listed quick reply box ?
     
  8. Jimmy

    Jimmy Well-Known Member

    1,778
    388
    83
    Oct 24, 2015
    East Coast USA
    Ratings:
    +987
    Local Time:
    11:40 PM
    Thread listed quick reply box missing after editing a post.

    Edit: Check if box is gone.
     
  9. Jimmy

    Jimmy Well-Known Member

    1,778
    388
    83
    Oct 24, 2015
    East Coast USA
    Ratings:
    +987
    Local Time:
    11:40 PM
    Ok. It's back after the edit.

    Edit: test.
     
  10. Jimmy

    Jimmy Well-Known Member

    1,778
    388
    83
    Oct 24, 2015
    East Coast USA
    Ratings:
    +987
    Local Time:
    11:40 PM
    Everything is working. I'm going to test it real quick in that last thread.
     
  11. eva2000

    eva2000 Administrator Staff Member

    52,779
    12,079
    113
    May 24, 2014
    Brisbane, Australia
    Ratings:
    +18,606
    Local Time:
    1:40 PM
    Nginx 1.27.x
    MariaDB 10.x/11.4+
    Strange.. i cleared cloudflare cache just in case. Which web browser/version ?
     
  12. Jimmy

    Jimmy Well-Known Member

    1,778
    388
    83
    Oct 24, 2015
    East Coast USA
    Ratings:
    +987
    Local Time:
    11:40 PM
    Tested. Everything is now working.
     
  13. Jimmy

    Jimmy Well-Known Member

    1,778
    388
    83
    Oct 24, 2015
    East Coast USA
    Ratings:
    +987
    Local Time:
    11:40 PM
    Chrome Linux.
     
  14. eva2000

    eva2000 Administrator Staff Member

    52,779
    12,079
    113
    May 24, 2014
    Brisbane, Australia
    Ratings:
    +18,606
    Local Time:
    1:40 PM
    Nginx 1.27.x
    MariaDB 10.x/11.4+
    Ok let me know if you experience it again :)
     
  15. Jimmy

    Jimmy Well-Known Member

    1,778
    388
    83
    Oct 24, 2015
    East Coast USA
    Ratings:
    +987
    Local Time:
    11:40 PM
    I will. Thanks!
     
  16. rdan

    rdan Well-Known Member

    5,439
    1,396
    113
    May 25, 2014
    Ratings:
    +2,185
    Local Time:
    11:40 AM
    Mainline
    10.2
    Rocket Loader glitch :D.
     
  17. Jimmy

    Jimmy Well-Known Member

    1,778
    388
    83
    Oct 24, 2015
    East Coast USA
    Ratings:
    +987
    Local Time:
    11:40 PM
    That's what she said.
     
  18. Sunka

    Sunka Well-Known Member

    1,150
    325
    83
    Oct 31, 2015
    Pula, Croatia
    Ratings:
    +525
    Local Time:
    5:40 AM
    Nginx 1.17.9
    MariaDB 10.3.22
    Who is she?
     
  19. Jimmy

    Jimmy Well-Known Member

    1,778
    388
    83
    Oct 24, 2015
    East Coast USA
    Ratings:
    +987
    Local Time:
    11:40 PM
  20. eva2000

    eva2000 Administrator Staff Member

    52,779
    12,079
    113
    May 24, 2014
    Brisbane, Australia
    Ratings:
    +18,606
    Local Time:
    1:40 PM
    Nginx 1.27.x
    MariaDB 10.x/11.4+
    strange i just cleared caches - see if that helps

    no reason why that happens hmm