Want to subscribe to topics you're interested in?
Become a Member

Centminmod Forum slow or http 502

Discussion in 'Forum Feedback & Suggestions' started by Revenge, Feb 27, 2018.

  1. Revenge

    Revenge Active Member

    404
    84
    28
    Feb 21, 2016
    Portugal
    Ratings:
    +300
    Local Time:
    9:00 AM
    1.9.x
    10.1.x
    Im getting that error, or when it works, its very slow.

    [​IMG]

    [​IMG]
     
    • Informative Informative x 1
  2. rdan

    rdan Premium Member Premium Member

    4,245
    1,033
    113
    May 25, 2014
    Ratings:
    +1,481
    Local Time:
    4:00 PM
    Mainline
    10.2
    There must be a problem with Sucuri pop serving you.
    Working fine here on APAC.
     
  3. ArisC

    ArisC Active Member

    113
    27
    28
    Jun 1, 2017
    Ratings:
    +52
    Local Time:
    11:00 AM
    Nginx Latest
    MariaDB Latest
    I had the same issue.
     
  4. eva2000

    eva2000 Administrator Staff Member

    35,624
    7,844
    113
    May 24, 2014
    Brisbane, Australia
    Ratings:
    +12,093
    Local Time:
    6:00 PM
    Nginx 1.15.x
    MariaDB 5.5/10.x
    Yeah issue might be with Sucuri Cloudproxy I have in front of forum for DDOS protection. Are you folks having issues, behind a VPN connection ? I had issues in past with my VPN connection connecting through Sydney/Singapore/Tokyo Sucuri Cloudproxy locations that eventually resolved themselves.
     
  5. Revenge

    Revenge Active Member

    404
    84
    28
    Feb 21, 2016
    Portugal
    Ratings:
    +300
    Local Time:
    9:00 AM
    1.9.x
    10.1.x
    Not using any VPN, but the issue seems fixed for me.
     
    • Like Like x 1
  6. Jon Snow

    Jon Snow Active Member

    371
    60
    28
    Jun 30, 2017
    Ratings:
    +90
    Local Time:
    5:00 AM
    Nginx 1.13.9
    MariaDB 10.1.31
    Wasn't using a VPN either but I tried using tools to check if the forum was up and it returned negative. It's back up for me now though.
     
    • Like Like x 1
  7. elargento

    elargento Member

    333
    17
    18
    Jan 4, 2016
    Ratings:
    +42
    Local Time:
    5:00 AM
    10
    yeah I got the same page, no proxy or anything strange
     
    • Informative Informative x 1
  8. eva2000

    eva2000 Administrator Staff Member

    35,624
    7,844
    113
    May 24, 2014
    Brisbane, Australia
    Ratings:
    +12,093
    Local Time:
    6:00 PM
    Nginx 1.15.x
    MariaDB 5.5/10.x
    still getting it ?
     
  9. Sunka

    Sunka Well-Known Member

    997
    273
    63
    Oct 31, 2015
    Rijeka, Croatia
    Ratings:
    +449
    Local Time:
    10:00 AM
    Nginx 1.15.0
    MariaDB 10.2.15
    40 minutes ago.
    Not using vpn

    screenshot-community.centminmod.com-2018.03.22-04-01-08.png
     
  10. eva2000

    eva2000 Administrator Staff Member

    35,624
    7,844
    113
    May 24, 2014
    Brisbane, Australia
    Ratings:
    +12,093
    Local Time:
    6:00 PM
    Nginx 1.15.x
    MariaDB 5.5/10.x
    i did a few nginx and php-fpm restarts today so probably you caught that :)
     
  11. rdan

    rdan Premium Member Premium Member

    4,245
    1,033
    113
    May 25, 2014
    Ratings:
    +1,481
    Local Time:
    4:00 PM
    Mainline
    10.2
    The past few hours, this forum is so slow for me.
     
  12. ArisC

    ArisC Active Member

    113
    27
    28
    Jun 1, 2017
    Ratings:
    +52
    Local Time:
    11:00 AM
    Nginx Latest
    MariaDB Latest
    It was slow for me yesterday.
     
  13. eva2000

    eva2000 Administrator Staff Member

    35,624
    7,844
    113
    May 24, 2014
    Brisbane, Australia
    Ratings:
    +12,093
    Local Time:
    6:00 PM
    Nginx 1.15.x
    MariaDB 5.5/10.x
    Linode Fremont, CA maintenance Linode Status - Edge Router Upgrade - A Side - Fremont Datacenter ;)

    with another one scheduled in next 24-48hrs
     
    • Like Like x 1
  14. ArisC

    ArisC Active Member

    113
    27
    28
    Jun 1, 2017
    Ratings:
    +52
    Local Time:
    11:00 AM
    Nginx Latest
    MariaDB Latest
    Was the forum down today? Because I couldn't access it for at least 3-4 hours
     
  15. eva2000

    eva2000 Administrator Staff Member

    35,624
    7,844
    113
    May 24, 2014
    Brisbane, Australia
    Ratings:
    +12,093
    Local Time:
    6:00 PM
    Nginx 1.15.x
    MariaDB 5.5/10.x
    Yeah seems Sucuri servers has issues for me connecting from Sydney based VPN servers of my own and through 3rd party provider which had timeouts throughout the day. Probably other geographic regions might have had issues too. I didn't have any problems through my Brisbane ISP or Brisbane VPN server connections though.
     
  16. eva2000

    eva2000 Administrator Staff Member

    35,624
    7,844
    113
    May 24, 2014
    Brisbane, Australia
    Ratings:
    +12,093
    Local Time:
    6:00 PM
    Nginx 1.15.x
    MariaDB 5.5/10.x
    Ah Sucuri had network outage due to DDOS attack size - not sure why I am not tracking Sucuri status page heh
    upload_2018-4-13_23-45-50.png

    Ok tracking Sucuri network status updates via dedicated Slack channel :)

    upload_2018-4-13_23-41-41.png
     
    • Informative Informative x 1
..