Join the community today
Register Now

Centminmod forum mouse cursor issue

Discussion in 'Forum Feedback & Suggestions' started by Dnyan, Aug 8, 2019.

  1. Dnyan

    Dnyan Member

    55
    9
    8
    Sep 16, 2017
    Ratings:
    +11
    Local Time:
    10:16 PM
    1.17.2
    10.1.41
    When using forum, when mouse cursor gets hover on something like tag, like button etc. the hover text popups and the cursor starts blinking like button then hover text then again button and keeps going on.

    I am using google chrome Version 76.0.3809.100 (Official Build) (64-bit)
     
    • Informative Informative x 1
  2. eva2000

    eva2000 Administrator Staff Member

    41,088
    9,194
    113
    May 24, 2014
    Brisbane, Australia
    Ratings:
    +14,104
    Local Time:
    2:46 AM
    Nginx 1.15.x
    MariaDB 5.5/10.x
    That's strange indeed - never seen or experienced that myself. Tried clearing your browser cache ? I cleared my Cloudflare caches, so let me know if it's still happening. Tried Chrome in incognito private browser mode ?
     
  3. Dnyan

    Dnyan Member

    55
    9
    8
    Sep 16, 2017
    Ratings:
    +11
    Local Time:
    10:16 PM
    1.17.2
    10.1.41
    [​IMG]
    i am getting all popups like above gif image, after moving cursor on it even after clearing all browser data.

    url to image
    https://ibb.co/Vvwc1r9
     
    • Informative Informative x 1
  4. eva2000

    eva2000 Administrator Staff Member

    41,088
    9,194
    113
    May 24, 2014
    Brisbane, Australia
    Ratings:
    +14,104
    Local Time:
    2:46 AM
    Nginx 1.15.x
    MariaDB 5.5/10.x
    weird, if you go to browser dev tools > console any error messages or clues ?
     
  5. Dnyan

    Dnyan Member

    55
    9
    8
    Sep 16, 2017
    Ratings:
    +11
    Local Time:
    10:16 PM
    1.17.2
    10.1.41
    Ok i figured it out, i have an addon tool bar on my chrome which does some cross-connections which cause web pages to break.