Welcome to Centmin Mod Community
Register Now

IP.Board 403 forbidden

Discussion in 'Forum software usage' started by cloud9, Aug 9, 2016.

  1. cloud9

    cloud9 Premium Member Premium Member

    140
    54
    28
    Oct 6, 2015
    England
    Ratings:
    +75
    Local Time:
    8:57 AM
    1.11.x
    10.x
    Got a 403 error on an IPS site - error.log and access logs show nothing, also nothing in the phpfpm log, anywhere else i should be looking ?
     
  2. eva2000

    eva2000 Administrator Staff Member

    28,935
    6,567
    113
    May 24, 2014
    Brisbane, Australia
    Ratings:
    +9,747
    Local Time:
    5:57 PM
    Nginx 1.13.x
    MariaDB 5.5
  3. cloud9

    cloud9 Premium Member Premium Member

    140
    54
    28
    Oct 6, 2015
    England
    Ratings:
    +75
    Local Time:
    8:57 AM
    1.11.x
    10.x
    Thanks, Im running with Jimmys config, the second i will have a read of, Its weird its just the open a support webpage that 403's and also does this in the admin panel as well
     
  4. eva2000

    eva2000 Administrator Staff Member

    28,935
    6,567
    113
    May 24, 2014
    Brisbane, Australia
    Ratings:
    +9,747
    Local Time:
    5:57 PM
    Nginx 1.13.x
    MariaDB 5.5
    you can confirm if autoprotect.conf include file is the problem by temporarily disabling the include file as outlined at IP.Board - Query on autoprotect + IPB forums | Centmin Mod Community and restart nginx and php-fpm
     
  5. cloud9

    cloud9 Premium Member Premium Member

    140
    54
    28
    Oct 6, 2015
    England
    Ratings:
    +75
    Local Time:
    8:57 AM
    1.11.x
    10.x
    commented out the autoptotect in both the normal and ssl .conf vhost files

    Code:
    #include /usr/local/nginx/conf/autoprotect/domain.com/autoprotect-domain.com.conf;
    Restarted nginx and phpfpm - still got a 403